Distribuitor
autorizat
Distribuitor autorizat Deoarece dorim sa asiguram clinetilor nostri cea mai buna calitate si siguranta deplina va punem la dispozitie cea mai usoara modalitate de verificare a distribuitorilor autorizati: Bosch, Stihl, Makita, DeWalt, Agent Trade, Kipor.
Service
autorizat
Service autorizat

TEHNO S.R.L. ofera clientilor sai dupa finalizarea vanzarii:

- service in garantie si post garantie pentru sculele electrice si echipamentele pe care le comercializeaza;
- montajul, punerea in functiune, service-ul si verificari tehnice periodice si autorizarea functionarii (VT-AP) pentru centrale termice, instalatii de aer conditionat, ehipamente de climatizare.
- piese de schimb originale si suport tehnic
- serviicii de RSVTI
- reparatii in perioada de garantie dar si dupa finalizarea acesteia

In cazul in care doriti achizitionarea de piese de schimb va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@tehnicbazar.ro
Solicitarea trebuie sa fie insotita de datele produselor la care se doreste reparatie - marca, nume, cod, serie.
Garantie
12/24 luni
Garantie 12/24 luni

Perioada de garantie incepe de la data vanzarii si depinde de tipul de utilizare astfel:

- Perioada de Garantie de 24 luni in cazul achizitionarii de persoane fizice si utilizarii pentru mesterit si uz casnic
- Perioada de Garantie de 12 luni in cazul achizitionarii de persoane juridice.
Modalitati
de plata
Modalitati multiple de plata Plata in numerar, Ordin de plata, Plata cu Cardul, Plata cu Cardul in Rate.
Transport:
20 RON
Transport: 20 RON Costul transportului este de 20 lei cu TVA in orasele in care Transportatorul are sediu iar in localitatile care nu se incadreaza in aceasta categorie se va adauga un cost pe km.
Costul transportului este evidentiat separat in factura emisa de vanzator.
  
  

Despre noi


    Societatea Comerciala TEHNO S.R.L. ofera clientilor sai o gama variata de scule electrice de mana şi accesorii ale unor Producatori de renume, impreuna cu servicii de consultanta si service la standarde foarte ridicate.

    TEHNO S.R.L. are in Politica firmei ca prioritate principala CALITATEA oferita clientilor, impletita in acelasi timp cu PROFESIONALISM care sa duca la satisfacerea CLIENTILOR. Prin contactul permanent cu clientul se incearca intelegerea cerintelor acetuia pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite. Ceea ce este oferit clientilor constand intr-un pachet complet: consultanta, produse originale si de inalta calitate la care se adauga si service autorizat pentru toti Producatorii comercializati. Monitorizarea atenta si analiza aplicata a solutiei dezvoltate ridica relatia cu clientul la una de parteneriat.


Scurt Istoric

    Infiintata in anul 1994 Societatea Comerciala TEHNO S.R.L. a debutat ca distribuitor autorizat de scule electrice marca BOSCH; fiind axati inca de la inceput pe educarea clientului in vederea alegerii unor produse de o calitate net superioara fata de ce se gasea in momentul respectiv in piata.

    In anul 2000 TEHNO S.R.L. a largint gama de produse cu scule electrice de mana şi accesorii a unor Producatori de renume: Metabo, Makita, Hawera, DeWalt devenind astfel distribuitor autorizat pentru aceste marci si asigurând servicii pentru toate produsele comercializate in vederea acoperirii tuturor cerintelor clientilor. În paralel cu sculele electrice, s-a diversificat si oferta cu scule de mana, scule pneumatice, motoutilaje, compresoare, generatoare, pompe, hidrofoare, utilaje pentru construcţii.

In acelasi timp anul 2000 a marcat si un adevarat boom pe piata centralelor termice pentru casa si apartament, reprezentand un moment important in dezvoltarea firmei TEHNO S.R.L. Receptiva la acest fenomen, conducerea societatii a dezvoltat un puternic departament de termotehnica, capabil sa execute de la instalaţii de incalzire pentru locuinte individuale pana la sisteme de climatizare complexe pentru hale industriale, depouri de locomotive, cladiri administratice, benzinarii, restaurante.

    In anul 2004 societatea a implementat si certificat sistemul de management al calitatii in conformitate cu standardul de referinta ISO 9001:2001. TEHNO S.R.L. este în permanenta conectata la cererile pietei, implicandu-se in programele initiate de Ministerul Agiculturii pentru dotare micilor fermieri cu utilaje agricole: motocositoare, mulgătoare, motocultoare, tractoare de putere mică, etc.

    Din 2007 s-a incercat introducerea pe piata a instalatiilor de încalzire ce folosesc surse de energie alternative (energia solara). Permanenta preocupare de satisfacere a cerintelor pietei a facut ca printre partenerii societatii sa se enumere atat persoane fizice cat si persoane juridice, de la I.M.M.-uri pana la companii mari.

    In anul 2009 societatea a implementat si certificat sistemul de management de mediu in conformitate cu standardul de referinta ISO 14001:2005 si un sistem de management al securitatii si sanatatii ocupationale in conformitate cu standardul de referinta OHSAS 18001:2008.

    La momentul actual Producatorii comercialilati de TEHNO S.R.L. sunt : Bosch, Dremel, Skil, Makita, Stihl, Hawera, DeWalt, AGT, Drager, Karcher, Hitachi, Masalta, Kipor, Metabo, Black&Decker, Honda, Ryobi, Kaieser, Bertolini, DCS, SDMO, Tremix, Mob&Ius, Unior, Stanley, Heller, MPS, CST/berger, Fini, Buderus, Pntax.


Dezvoltare

     In prezent in vederea largirii spatiului de comercializare a pachetelor de produse si servicii Tehno S.R.L. a hotarat sa se dezvolte si pe partea On-Line prin propriul sau magazin:

www.TehnicBazar.ro in care se regaseste intreaga varietate de produse si producatoriTehno, serios şi prompt, vă face munca si viata mai uşoara!


  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  
  
 • Bosch
 • Makita
 • Stihl
 • Ruris
 • Metabo
 • Agent Trade
 • MEDIA LINE
 • Skil
 • Unior-Tepid
 • Dremel
 • Drager
 • Telwin
 • Proweld
 • Airmaster
 • Imer
 • Bisonte
 • Hawera
 • Karcher
 • Masalta
 • Pentax
  
   
 
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
Parteneri
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
Formular reclamatie/retur
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
Reclamatii
Program magazin
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite
 
Ghidul tau autentic de shopping.