0756046066 / 0786225863  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
Distribuitor
autorizat
Distribuitor autorizat Deoarece dorim sa asiguram clinetilor nostri cea mai buna calitate si siguranta deplina va punem la dispozitie cea mai usoara modalitate de verificare a distribuitorilor autorizati: Bosch, Stihl, Makita, DeWalt, Agent Trade, Kipor.
Service
autorizat
Service autorizat

TEHNO S.R.L. ofera clientilor sai dupa finalizarea vanzarii:

- service in garantie si post garantie pentru sculele electrice si echipamentele pe care le comercializeaza;
- montajul, punerea in functiune, service-ul si verificari tehnice periodice si autorizarea functionarii (VT-AP) pentru centrale termice, instalatii de aer conditionat, ehipamente de climatizare.
- piese de schimb originale si suport tehnic
- serviicii de RSVTI
- reparatii in perioada de garantie dar si dupa finalizarea acesteia

In cazul in care doriti achizitionarea de piese de schimb va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@tehnicbazar.ro
Solicitarea trebuie sa fie insotita de datele produselor la care se doreste reparatie - marca, nume, cod, serie.
Garantie
12/24 luni
Garantie 12/24 luni

Perioada de garantie incepe de la data vanzarii si depinde de tipul de utilizare astfel:

- Perioada de Garantie de 24 luni in cazul achizitionarii de persoane fizice si utilizarii pentru mesterit si uz casnic
- Perioada de Garantie de 12 luni in cazul achizitionarii de persoane juridice.
Modalitati
de plata
Modalitati multiple de plata Plata in numerar, Ordin de plata, Plata cu Cardul, Plata cu Cardul in Rate.
Transport:
20 RON
Transport: 20 RON Costul transportului este de 20 lei cu TVA in orasele in care Transportatorul are sediu iar in localitatile care nu se incadreaza in aceasta categorie se va adauga un cost pe km.
Costul transportului este evidentiat separat in factura emisa de vanzator.
  
  

Termeni si conditii

Termeni si conditii  

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului TehnicBazar (tehnicbazar.ro). Site-ul TehnicBazar (tehnicbazar.ro) este operat de societatea TEHNO SRL, cu sediul in Bd-ul Unirii Bl. 6A, Parter, Buzau, Buzau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J10/1601/1994. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului TehnicBazar (tehnicbazar.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 1. Definitii

TehnicBazar– reprezinta denumirea comerciala a societatii S.C. TEHNO S.R.L.

Vanzator – societatea comerciala S.C. TEHNO S.R.L. cu sediul social in Jud. Buzau, Loc. Buzau, Bd-ul Unirii Bl. 6A, Parter, cu numar de ordine in Registrul Comertului J10/1601/1994, cod unic de inregistrare fiscala RO 6081179.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont pe Site / sau telefonic si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre TEHNICBAZAR (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – parte a magazinului TehnicBazar.ro compusa din adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site.

Site – domeniul si subdomeniile magazinului  www.TehnicBazar.ro .

 Comanda – comunicare intre Vanzator si Cumparator reprezentata de un document  prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

 Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Parerea Cumparatorului – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator  fata de un produs/servicii.

Aceasta se exprima sub forma de stele, fiecare produs/seviciu putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele.  Exprimand astfel:  5 stelute reprezentand gradul cel mai ridicat de satisfactie, iar 1 steluta fiind gradul cel mai scazut de satisfactie. 

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta. 

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre TehnicBazar prin S.C. TEHNO S.R.L. 

Caracteristici – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora. 

 

 1. Documente contractuale

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea/prertul  Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea/pretul de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator.

Politica de Transport  

TehnicBazar (tehnicbazar.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • FAN Courier, Livrare in 1-2 zile, 20 RON
 • Urgent / Cargus Courier, Livrare in 1-2 zile, 20 RON
 • Ridicare din Magazinul Tehno – Buzau, Strada Frasinet, Nr.17,produsele comandate se pot ridica si din magazinul propriu,acestea se pot ridica imediat daca sunt pe stoc. Daca produsele nu sunt pe stoc va anuntam pe email sau telefonic cand acestea vor ajunge in.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor este obligatoriu prezentarea unui act de identitate.

**In timpul perioadelor dedicate ofertelor special (ex. Black Friday, a sarbatorilor de iarna etc.) se ia in calcul un termen de livrare mai mare, acest lucru este datorat gradului ridicat de solicitare a Firmelor de Courierat. In acest caz se poate refuza comanda, fara costuri din partea clientului.

               ***Pot aparea costuri suplimentare in urmatoarele situatii:

 • Pentru coletele cu greutate mai mare de 10 kg pot fi costuri suplimentare - 1 leu/kg
 • Pentru localitatile care nu au sediu Fan Courier / Urgent Cargus
 • In cazul in care se solicita verificarea coletului la Livrare
 • Daca se transporta colete special si este necesara asigurarea bunului transportat

Politica de Retururi

Produsele comandate pe Magazinul www.TehnicBazar.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica.

Se poate returna orice produs pe care primit cu defect de fabricatie, in termen de 14 de zile de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre Cumparator: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care au fost livrate.

Daca produsele pe care  le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand se returneaza produsele trebuie sa se returneze si cadourile.

*Plata returului cade in sarcina cumparatorului.

 

 

 

 

 

  
  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  


  
  
 • Bosch
 • Makita
 • Stihl
 • Ruris
 • Metabo
 • Agent Trade
 • MEDIA LINE
 • Skil
 • Unior-Tepid
 • Dremel
 • Drager
 • Telwin
 • Proweld
 • Airmaster
 • Imer
 • Bisonte
 • Hawera
 • Karcher
 • Masalta
 • Pentax
  
   
 
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
Parteneri
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
Reclamatii
Program magazin
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
 
Ghidul tau autentic de shopping.